Επιστροφές Προϊόντων – Αλλαγές Προϊόντων

Η Επιχείρηση στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρέχει την δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής προϊόντων της παραγγελίας, στην περίπτωση που δεν σας ικανοποιούν.

Η δυνατότητα επιστροφής προϊόντων δίνεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις:

  • Επιστροφές Προϊόντων λόγω λάθους παράδοσης, με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Επιχείρησης
  • Σε κάθε περίπτωση αποστολής προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Επιχείρησης
  • Σε περιπτώσεις που υπήρξε πρόβλημα – ελάττωμα στο προϊόν το οποίο καλύπτει η εγγύησή του.

Σε όλες τις περιπτώσεις, ο πελάτης επιστρέφει τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους εντός (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς(απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο κ.ο.κ.).

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω καθορισμένης προθεσμίας ή δεν πληροί κάποια από τις ανωτέρω καθορισμένες προϋποθέσεις, η Επιχείρηση μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή προϊόντος, ο πελάτης δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων, είτε να λάβει πίσω το καταβληθέν ποσό σε μετρητά, εφόσον η αγορά είχε γίνει με μετρητά. Εάν έχει εκδοθεί Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο, η επιστροφή θα πραγματοποιείται με Δελτίο Αποστολής.

Τα χρήματα θα επιστρέφονται σε διάστημα 30 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από την Επιχείρηση μας. Θα πρέπει να μας υποδείξετε τον λογαριασμό στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η επιστροφή του ποσού.

Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε, είτε συμπληρώνοντας την on line φόρμα επικοινωνίας είτε στα τηλέφωνά μας 2512 512 848 ή μέσω email στο info@muscle-fitness.gr

 

Διαδικασία & Τρόποι Επιστροφής

Αποστολή προϊόντος:

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν ακολουθώντας την εξής διαδικασία: Αρχικά συσκευάζετε το/τα προϊόν(τα) στο κουτί στο οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. Μέσα στη συσκευασία τοποθετείτε ένα έγγραφο στο οποίο μας γνωστοποιείτε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή, ή το νέο προϊόν που θέλετε να σας αποστείλουμε, σε περίπτωση αλλαγής και τέλος αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, με την ένδειξη ‘’υπόψη Τμήματος Επιστροφών’’.

Κόστος επιστροφών

Σε περίπτωση υπαιτιότητας της Επιχείρησης το κόστος της επιστροφής βαρύνει την Επιχείρηση και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αν θέλει την επιστροφή των χρημάτων του, πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου προϊόντος ή την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή του προϊόντος γίνεται στον χώρο σας από τη δική μας μεταφορική εταιρία.

Αντίθετα, σε περίπτωση υπαιτιότητας του πελάτη, ο τελευταίος βαρύνεται με τα έξοδα.

 

Παρατηρήσεις

Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών της, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις σε σχετική σελίδα στον ιστότοπό της.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η Επιχείρηση κατά την απόλυτη κρίση της, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που το προϊόν επιστρέφεται κατά τρόπο μη σύμφωνο με τους αναφερομένους ανωτέρω όρους και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη, ενώ τα έξοδα μεταφοράς θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

Η διεύθυνση αποστολής είναι η εξής:

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΙΑΚΙΜΤΣΟΥΚΗ
MUSCLE & FITNESS PERFORMANCE
ΔΑΓΚΛΗ 23, ΚΑΒΑΛΑ

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε με e-mail μαζί μας info@muscle-fitness.gr