Το 2015 ιδρύσαμε το κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής και αθλητικών ειδών, στην Καβάλα, με την επωνυμία Muscle & Fitness Performance, για να μοιραστούμε με όλους τις γνώσεις μας στο κομμάτι της μέγιστης αθλητικής απόδοσης μέσω των συμπληρωμάτων διατροφής. Είμαστε ο Αργύρης Δουκίδης, πολυπρωταθλητής στο Body Building και πρώην αθλητής κολύμβησης, και η Νάνσυ Γιακιμτσούκη, αθλήτρια αγωνιστικού Fitness.

Η νοοτροπία μας είναι ότι «μαζί μπορούμε καλύτερα», και γι’ αυτό θέλουμε να είμαστε κοντά σας και διατηρούμε ένα πολύ φιλικό προφίλ προς όλους τους πελάτες μας.

Δεν δεχόμαστε τίποτα λιγότερο, παρά μόνο την άριστη εξυπηρέτησή σας. Δουλεύουμε καθημερινά με αμείωτο ενδιαφέρον και πάθος, ώστε να σας παρέχουμε τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής, τελευταίας τεχνολογίας, από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στην Ευρώπη και τα μεγαλύτερα Brands παγκοσμίως. Στεκόμαστε δίπλα σας, παρέχοντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.

Διαλέγουμε για σένα προϊόντα με γνώμονα την ποιότητα και την αξιοπιστία. Νιώσε ελεύθερος να ξεναγηθείς στο e-shop μας, δίχως την παραμικρή αμφιβολία, γιατί αυτό είναι το δικό σου fitness κατάστημα!